1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДСЬКУ ГРОМАДУ НАДІЙШЛА...

В БОЛГРАДСЬКУ ГРОМАДУ НАДІЙШЛА ПЕРША ПАРТІЯ НОВИХ СМІТТЄВИХ КОНТЕЙНЕРІВ

Як ми вже повідомляли, за рахунок коштів міського бюджету було закуплено необхідну кількість нових контейнерів для сміття виробництва Німеччини для того, щоб забезпечити ними всі населені пункти громади для індивідуального користування.

«Перша партія в кількості 1300 штук об’ємом 120 л вже надійшла. Наразі йде їхній розподіл між жителями сіл Виноградівка та Табаки. І, в першу чергу, серед тих, у кого немає перед КП «Горводоканал» боргів за вивезення сміття та укладено договір на цю послугу з підприємством», – розповів директор КП «Горводоканал» Болградської міської ради Анатолій Ільченко.

Він також зазначив, що старостами сіл була проведена велика підготовча робота, складено списки одержувачів. Плюс до всього, людям похилого віку нові контейнери доставляються в селах співробітниками КП «Горводоканал» за допомогою мотоблоків, яким забезпечені всі населені пункти громади.

«Ми маємо намір уникнути великих контейнерів у приватному секторі і забезпечити абонентів індивідуальними контейнерами», – додав Анатолій Ільченко.

Зазначимо, що ще 1800 контейнерів на 120 л і 345 на 240 л перебувають у дорозі з Німеччини до Болграда. Їх також розподіллять між рештою населених пунктів громади – Залізничне, Владичень, Оксамитне, Тополине та Болград. Однак у пріоритеті на отримання, знову ж таки, будуть ті громадяни, які уклали договір із КП «Горводоканал» та своєчасно оплачує послугу вивезення сміття.

“Такий підхід має дисциплінувати наших людей”, – сказав раніше Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

Додамо, міська влада таким чином бажає відійти від великих контейнерів та забезпечити всіх індивідуальними. Винятки становитимуть лише багатоповерхові будинки Болграда.

За інформацією Болградської міської ради