1. /
  2. Новини
  3. /
  4. АГРАРІЇВ РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ ЗІ...

АГРАРІЇВ РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ ЗІ СВЯТОМ

В нашій державі вже стало доброю традицією у третю неділю листопада відзначати професійне свято працівників усіх галузей сільського господарства. Це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави.
Сьогодні, напередодні свята в м. Болграді відбувся захід, присвячений Дню працівника сільського господарства. Це свято традиційно підсумовує кропітку працю аграріїв, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюваннями і турботою про врожай. На святкування були запрошені хлібороби, механізатори, тваринники, фермери, працівники сільського господарства, всі, хто своєю невтомною працею забезпечують розвиток сільського господарства району.
У заході взяли участь начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв та перший заступник голови Болградської міської ради Андрій Гарвалов.
Керівники району та громади привітали присутніх зі святом та висловили вдячність аграріям району за щоденну сумлінну працю, що забезпечує населення країни та світу продуктами харчування. Вони подякували керівникам сільськогосподарських підприємств за те, що вони першими відгукнулися та підтримали військові підрозділи району. Вони є меценатами, які неодноразово долучалися до підтримки об’єктів соціальної інфраструктури району та роблять багато добрих справ у своїх громадах.
Під час заходу присутні вшанували пам’ять загиблих героїв, що боронили незалежність України хвилиною мовчання.
За сумлінну працю, відданість справі та вагомий внесок у соціально-економічний розвиток району, кращих працівників галузі було відзначено Почесними грамотами Болградської районної військової адміністрації та районної ради.
Наприкінці заходу артисти КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради подарували присутнім музичний подарунок