1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГЕННАДІЙ БАМБУРА ПЕРЕВІРИВ РОБОТУ...

ГЕННАДІЙ БАМБУРА ПЕРЕВІРИВ РОБОТУ «ПУНКТІВ НЕЗЛАМНОСТІ»

У зв’язку з нанесеними 23 листопада ракетними ударами по об’єктах енергозабезпечення країни була знеструмлена значна частина об’єктів критичної інфраструктури України. Учора весь світ побачив, як росія, запевняючи, що рухається до миру, здійснила масований ракетний обстріл нашої держави.

Для надання допомоги населенню у разі відключення електро і теплопостачання та забезпечення зв’язком, у разі тривалих аварійних відключень, в громадах Болградського району були розгорнуті 23 стаціонарних «Пунктів Незламності».

З метою ознайомлення з роботою Пунктів сьогодні начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура відвідав зазначені пункти у місті Болграді.

Під час відвідання було виявлено, що усі пункти забезпечені генераторами, де мешканці мають можливість підживити мобільні пристрої, відпочити та зігрітися. Крім того вони забезпечені електроприладами для приготування гарячих напоїв.
Комплектування та функціонування «Пунктів Незламності» здійснюються з урахуванням наявного ресурсу органів місцевого самоврядування.

З вчорашнього дня до пунктів, які розгорнуті по всьому району звернулось за допомогою більше 1000 громадян.

Начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура закликає представників бізнесу також долучитись до створення “Пунктів Незламності» на своїх об’єктах, задля надання допомоги більшій кількості населення району у можливості підживити мобільні пристрої та зігрітися.

Зазначимо, що всі «Пункти Незламності» у кожній громаді району є безкоштовними та працюють цілодобово.

Кожен мешканець району може перевірити розміщення найближчих до нього «Пунктів Незламності» на сайті: nezlamnist.gov.ua.