1. /
  2. Новини
  3. /
  4. КЕРІВНИЦТВО РАЙОНУ ПЕРЕВІРИЛИ ПІДГОТОВКУ...

КЕРІВНИЦТВО РАЙОНУ ПЕРЕВІРИЛИ ПІДГОТОВКУ ЗАХИСНИХ СПОРУД, ПУНКТІВ ОБІГРІВУ ТА МКП ВПО

На протязі останнього тижня, перший заступник начальника Болградської районної військової адміністрації Денис Байлук та заступник начальника Болградської РВА Вячеслав Кулик спільно з керівниками структурних підрозділів Болградської РВА та представниками Болградського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області з робочим візитом відвідали Павлівську, Кубейську, Теплицьку, Тарутинську та Василівську громади.
Присутні разом з головами ОТГ обстежили готовність захисних споруд в закладах освіти та укриттях цивільного захисту населення, пункти обігріву та облаштування місць компактного проживання ВПО.
Зазначимо, що облаштування укриттів у закладах освіти Павлівської, Кубейської ,Теплицької, Тарутинської та Василівської громад знаходиться на завершальному етапі.
У зв’язку із агресією рф ми маємо пошкодження системи енергопостачання нашої держави, тому готуємось до складної зими. В кожній громаді Болградського району формуються пункти обігріву для населення. На сьогоднішній день вже визначені місця для розміщення мобільних та стаціонарних пунктів обігріву, де в разі надзвичайної ситуації люди зможуть погрітися та приготувати гарячу їжу.
Також важливим для керівництва району є облаштування місць компактного проживання ВПО. Цього разу в зазначених громадах було обстежено підготовку облаштування місць компактного проживання ВПО. Вкотре було наголошено, що ми повинні бути готовими до прийняття осіб, яких будуть евакуйовувати з територій, де йдуть активні бойові дії та зруйнована критична інфраструктура.
Під час проведеного обстеження зазначених об’єктів, були виявлені недоліки та надані необхідні доручення головам громад для їх усунення.