1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАШ ПЕРШИЙ ДРОН ПЕРЕДАНО...

НАШ ПЕРШИЙ ДРОН ПЕРЕДАНО  ВІЙСЬКОВИМ ЗСУ

Болградська районна військова адміністрація спільно з благодійним фондом БО «ЛІГА ДОБРИХ СПРАВ ЮА»  та волонтерами Болградської громади не припиняють допомагати Збройним силам України і спільними зусиллями придбали для захисників ЗСУ дрон, укомплектований  тепловізором  для використання в денний та нічний час.

Як бачимо, безпілотники – частина перемоги у війні. Ці апарати все частіше з’являються на полі бою, їх можна назвати очима бійців. Тому нехай ця пташка допоможе нашим військовим у виконанні бойових завдань та наблизить нашу перемогу!

Сьогодні  начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура та керівник БО БФ «ЛІГА ДОБРИХ СПРАВ ЮА» Олексій Строганов передали маленького помічника військовослужбовцям військової частини м. Болград, котрі в свою чергу передадуть його бійцям батальйону на передову.

Болградська районна військова адміністрація, благодійний фонд, волонтери та військовослужбовці батальйону м. Болград  дякують кожному, хто долучився до збору та вніс свою маленьку частину у майбутню перемогу України.

Разом ми робимо добру справу, але на цьому не зупиняємось  і продовжуємо далі збір! Наступна наша ціль – придбати ще один дрон та декілька генераторів для  наших військових, що боронять наш спокій на передовій.

Важлива кожна гривня! Приєднатись до збору можна за наступними реквізитами:

Найменування одержувача: БО БФ «ЛIГА ДОБРИХ СПРАВ ЮА»

Код отримувача: 44724712

Рахунок у форматі згідно зі стандартом IBAN: UA623052990000026002044915646

Назва Банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”

Призначення платежу: благодійний внесок.