1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: У АРЦИЗЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: У АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ СТВОРЕНА ЩЕ ОДНА ПРИЙОМНА СІМ’Я, В ЯКІЙ БУДЕ ВИХОВУВАТИСЯ ДВОРІЧНИЙ ХЛОПЧИК

29 листопада, Арцизький міський голова Сергій Парпуланський особисто зустрівся та привітав молодих батьків, які побажали взяти на постійне виховання дворічного хлопчика, мати якого позбавили батьківських прав.

«Це – Артурчик та його нові батьки. Сьогодні вони стали щасливою родиною, а у нашій громаді народилася ще одна нова прийомна сім’я!» – поділився цією новиною Сергій Парпуланський на своїй сторінці в Фейсбук.
Для створення прийомної сім’ї родина прийомних батьків зібрала необхідні документи, пройшла курс підготовки кандидатів у прийомні батьки, створила у своєму помешканні комфортні умови для проживання дитини, а найголовніше, прийняла для себе важливе рішення – любити, виховувати та допомагати дитині, позбавленій батьківського піклування.

«Бажаю маленькому Артурчику рости у атмосфері любові та затишку, пізнавати усі радощі дитинства, а Вікторії та Юрію висловлюю щирі слова вдячності та захоплення!» – побажав очільник громади новоствореній родині. – «Люди, які під час війни готові подарувати сімейне щастя дитині, яка цього потребує – це справжні герої!».

Нагадаємо, на початку листопада в Арцизькій громаді була створена прийомна сім’я, яка взяла на виховання двох дітей.

За інформацією Арцизької міської ради