1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: У АРЦИЗЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: У АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ СТВОРЕНО ЩЕ ОДНУ НОВУ ПРИЙОМНУ РОДИНУ

Дбати про дітей, робити їхнє дитинство щасливим, пригортати до серця рідних і вділяти любові чужим, позбавленим родинного тепла, бо ж, кажуть, «чужих дітей не буває» – найголовніше завдання дорослих. Адже, що посіємо в душі малят, те і будемо пожинати в майбутньому. Тому, для повноцінного розвитку особистості, діти повинні жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство. Але не завжди рідні батьки можуть забезпечити гідні умови для проживання та розвитку своїх нащадків. В таких випадках за виховання діток, що залишились без батьківського піклування беруться небайдужі люди. Однією з форм сімейного виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, є прийомна сім’я.

На останньому засіданні виконавчого комітету Арцизької міської ради було прийнято рішення про створення нової прийомної сім’ї. Прийомні батьки з нетерпінням чекали ухвалення рішення, і, зрештою, сьогодні між Арцизькою міською радою та новоствореною прийомною сім’єю було укладено договір про влаштування до неї двох діток. Діти будуть жити у такій сім’ї до досягнення повноліття або до 23 років, якщо вони навчаються у ВУЗі.

«Турботлива родина з душевною теплотою прийняла дітей. Будемо сподіватися, що між батьками та дітьми встановляться дружні та міцні стосунки, сповнені взаємної поваги та любові. Створення таких родин дуже важливо, особливо за теперішніх умов, оскільки доля малечі залежить від небайдужих дорослих», – наголосила начальник Служби у справах дітей Олена Чебан.

Тож побажаємо новоствореній прийомній родині чистого неба, щоб у їхній домівці завжди панував мир, спокій, радість, щастя та злагода, а прийомним батькам пам’ятати, що попри всі можливі труднощі, з якими вони стикнуться на своєму шляху, винагорода буде непомірно більшою: тепла посмішка дітей, щасливі оченята та невичерпна радість батьківства.

За інформацією Арцизької міської ради