1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ОЧІЛЬНИК РАЙОНУ ВЗЯВ УЧАСТЬ...

ОЧІЛЬНИК РАЙОНУ ВЗЯВ УЧАСТЬ В СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ ОДЕСЬКОЇ ОВА

8 листопада 2022 року  начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура спільно з заступниками начальника Болградської РВА,  головою Болградської районної  ради Михайлом Садаклієвим ,  заступником військового комісара Болградського РТЦК та СП Володимиром Руснаком, начальником Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області Романом Галкіним, керівниками структурних підрозділів Болградської РВА та головами громад району взяли участь в селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації, яка пройшла під головуванням начальника ОВА Максима Марченко.

Під час наради начальник Болградської РВА та всі  начальники РВА області звітували про стан справ у ввірених районах.

Директор Департаменту фінансів ОДА Марина Зінченко доповіла про виконання місцевих бюджетів Одеської області за 10 місяців поточного року та очікувані підсумки 2022 року в умовах воєнного стану.

Про проблемні питання організації процесу облаштування місць для розміщення внутрішньо переміщених осіб доповіла Тетяна Дементьєва, директор Департаменту соціальної та сімейної політики ОДА.

Сергій Готко , директор Департаменту з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ОДА , доповів про стан підготовки стаціонарних пунктів обігріву  до розгортання у разі виникнення надзвичайної ситуації на території Одеської області.

Директор Департаменту систем життєзабезпечення  та енергоефективності ОДА Антон Шалигайло доповів про стан роботи щодо захисту об’єктів критичної інфраструктури області в умовах воєнного стану.

Ігор Скомороха ,радник начальника ОВА,  доповів про стан підготовки та утримання захисних споруд для цивільного населення Одеської області та їх підготовки до експлуатації в зимовий період. Після завершення селекторної наради очільник району Геннадій Бамбура надав ряд відповідних доручень керівникам структурних підрозділів Болградської РВА та головам громад району.