1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: РАЗОМ НАБЛИЖАЄМО...

НОВИНИ ГРОМАД: РАЗОМ НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ!

Джури Куреня імені Олександра Топала та їх виховник Григорій Церковний Тарутинського ліцею на початку листопада оголосили про збір необхідних матеріалів, а також коштів на виготовлення окопних свічок та зимових маскувальних сіток для наших захисників.
Шановні мешканці Тарутинської громади, випускники Тарутинського ліцею та інших навчальних закладів громади, вчителі, батьки давайте підтримаємо дуже добру справу – візьмемо посильну участь у акціях допомоги захисникам України!
На даний час виготовлено 70 окопних свічок. На середу запланована їх передача на південний напрямок. Розпочинається процес плетіння зимових маскувальних сіток та продовжується виготовлення свічок.
На 11 листопада 2022 року зібрано понад 10 000 грн. Для виготовлення маскувальних сіток була замовлена основа для плетіння 4 штуки 4х6 метрів та біла тканина (спанбонд 100 грамм на м/кв розміром 1,6 м. на 200 метрів), яка буде використана для зимових маскувальних сіток та легко фарбується у кольори хакі, олива.
До 6 грудня 2022 року продовжується збір коштів на придбання необхідних матеріалів.
Для тих, хто дарує надію жити, творити, любити і вірити у світле майбутнє, за мужність, честь, героїзм, за новий день, за змогу навчатися, працювати та бачити рідних, за кожний метр відвойованої української землі ми повинні дякувати нашим славним воїнам та робити те, що кожен із нас вміє і може для підтримки захисників та наближення Перемоги!
Дякуємо тим, хто вже допоміг та допомагає!
Донатити можна на рахунок виховника куреня ім Олександра Топала – Церковний Григорій Павлович 5168 7574 1750 8415.
НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ РАЗОМ!!!

За інформацією Тарутинської селищної ради