1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЗАСІДАННЯ ШТАБУ З ЛІКВІДАЦІЇ...

ЗАСІДАННЯ ШТАБУ З ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

З метою забезпечення оперативного реагування на небезпечні події та надзвичайні ситуації при значному пониженні температури повітря, тривалій відсутності електропостачання, розгортання пунктів обігріву на території  Болградського району в осінньо-зимовий період 2022-2023 років, при Болградській районній військовій адміністрації утворено штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, начальником якого призначено заступника голови Болградської районної державної адміністрації  Дмитра Дімитрова.

Днями під керівництвом  першого заступника начальника Болградської РВА  Дениса Байлука відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. У засіданні взяли участь заступники  начальника Болградської РВА,  заступник військового комісара Болградського РТЦК та СП, заступник  начальника Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області, начальник 9 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України в Одеській області та керівники  структурних підрозділів Болградської РВА.

Під час наради були надані доручення керівникам територіальних підрозділів органів виконавчої влади району, правоохоронних органів та цивільного захисту щодо забезпечення своїх підрозділів та об’єктів критичної інфраструктури генераторами або альтернативними джерелами безперебійного енергоживлення. Крім того було обговорено облаштування пунктів обігріву населення на випадок погіршення погодних умов та тривалих відключень електроенергії в громадах району.

Також у зв’язку із можливим погіршенням погодних умов було зазначено про необхідність   підготовки важкої техніки, яка здатна розчищати місцеві дороги від снігових заметів.