1. /
  2. Новини
  3. /
  4. БОЛГРАДЩИНА ОТРИМАЛА ЧЕРГОВУ  ГУМАНІТАРНУ...

БОЛГРАДЩИНА ОТРИМАЛА ЧЕРГОВУ  ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ

На протязі останніх тижнів Болградська районна державна (військова) адміністрація отримала від Одеського гуманітарного штабу гуманітарну допомогу для мешканців Болградського району

      Як зазначив заступник начальника Болградської РВА Вячеслав Кулик, завдяки плідній співпраці Гуманітарного штабу Одеської області та Всесвітньої продовольчої програми ООН у справах біженців UNHCR –  поміч стала можливою.

Отже, Болградський район отримав для укомплектування місць компактного проживання внутрішньо переміщених осіб: розкладні ліжка, матраци, постільну білизну, ковдри, рушники, бойлери та баки для зберігання води.

Арцизька та Болградська громади отримали сучасні фільтри для очищення води. Зазначені засоби для отримання якісної питної води на 1000 літрів, буде встановлено у Болградській лікарні та в житловому мікрорайоні міста Арциз.

 А також, гуманітарну допомогу у вигляді: олії, борошна, гороху та рису. Наразі всю отриману гуманітарну допомогу розподілено між громадами району для  внутрішньо переміщених осіб та вразливих верств населення.

Вдячні за підтримку! Все буде Україна!