1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ДІТЛАХИ В ГОСТЯХ У...

ДІТЛАХИ В ГОСТЯХ У РЯТУВАЛЬНИКІВ

15 грудня учні Виноградівський ліцею імені О.О. Банєва завітали на пізнавальну екскурсію до пожежно-рятувальної частини. Під час екскурсії працівники 17 пожежно-рятувальної частини розповіли дітям правила пожежної безпеки, особливу увагу звернули на причини виникнення пожеж та їх запобігання, а також розповіли як правильно діяти у випадку пожежі. Крім того працівники Болградського районного управління нагадали дітям про правила поводження при виявленні вибухонебезпечних предметів та дії під час сигналу «Повітряна тривога».

Учні мали можливість ознайомитись з професією вогнеборця, краще зрозуміти важливість та героїчність цієї професії.

Рятувальники пожежної частини розповіли та продемонстрували школярам виїзди на ліквідації надзвичайних подій , та як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей.

Юні відвідувачі відчули себе справжніми вогнеборцями, коли приміряли пожежні шоломи та сіли за кермо пожежного автомобіля.

Найбільше учням запам’яталась техніка та обладнання спецавтомобіля, школярі фотографувались поруч та мали змогу роздивитись бойовий одяг, в якому працюють пожежні.

Ця екскурсія дала можливість ознайомити школярів з професією героя-рятувальника та навчити дітей безпеці життєдіяльності.