1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЕНЕРГЕТИКІВ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ...

ЕНЕРГЕТИКІВ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ ЗІ СВЯТОМ

 Сьогодні у місті Болграді працівників енергетичної галузі району з професійним святом привітали  начальник Болградської  районної державної (воєнної) адміністрації Геннадій Бамбура та голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв.

В цей важкий для країни час, вони ремонтують  об’єкти критичної інфраструктури після обстрілів з боку агресора, самовіддано працюють, щоб у найкоротші терміни повернути світло до будинків мешканців.

 «Ваша професія пов’язана з постійним ризиком, часто несе в собі особливу небезпеку, вимагає пильності, великих знань й високих професійних навичок. Ви завжди знаходите, навіть у безвихідній ситуації, рішення і повертаєте світло до знеструмлених внаслідок бойових дій домівок земляків. Дякуємо вам за відданість справі. Бажаємо вам безаварійної роботи, стабільної напруги в електромережах, невичерпної життєвої енергії, благополуччя, миру й добра!» – зазначив у своїй привітальній промові   Геннадій Васильович.

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняного енергетичного комплексу в умовах воєнного стану, самовіддану працю в цілодобовому режимі задля забезпечення безперебійного енергопостачання споживачам, енергетиків Болградського району нагородили Почесними грамотами Болградської районної державної адміністрації та Болградської районної ради.