1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГЕННАДІЙ БАМБУРА ВЗЯВ УЧАСТЬ...

ГЕННАДІЙ БАМБУРА ВЗЯВ УЧАСТЬ В СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ ОДЕСЬКОЇ ОВА

13 грудня 2022 року начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура спільно з заступниками начальника Болградської РВА, заступником військового комісара Болградського РТЦК та СП Володимиром Руснаком, заступником начальника Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області Михайлом Єдаковим, головою Болградської районної ради Михайлом Садаклієвим, керівниками структурних підрозділів Болградської РВА та головами громад району взяли участь в селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації, яка проходила під головуванням Максима Марченко.
На початку наради начальник Болградської РВА Геннадій Васильович доповів про стан справ у районі за минулий тиждень.
Генеральний директор «ДТЕК Одеські електромережі» Дмитро Григор’єв та директор Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності Антон Шалигайло доповіли про забезпечення роботи та стабілізації енергосистеми Одеської області.
Директор Департаменту фінансів Одеської ОВА Марина Зінченко доповіла про виконання місцевих бюджетів Одеської області за 11 місяців поточного року та проблемні питання завершення бюджетного періоду 2022 року.
Також під час наради обговорили стан облаштування «Пунктів незламності» та захисних споруд і найпростіших укриттів у закладах освіти Одеської області. З даного питання доповіли директор Департаменту з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Сергій Готко та директор Департаменту освіти і науки Одеської ОВА Олександр Лончак.
Володимир Фролов, директор Департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської ОВА, доповів про стан погашення заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах Одеської області в умовах воєнного стану.
Про організацію роботи транспортного комплексу Одеської області у зимовий період доповів директор Департаменту морегосподарського комплексу, транспортної інфраструктури та зв’язку Одеської ОВА Олександр Гайдук.
По завершенню селекторної наради начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура надав ряд відповідних доручень керівникам структурних підрозділів Болградської РВА та головам громад району.