1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ПЕРЕВІРИВ...

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ПЕРЕВІРИВ РОБОТУ «ПУНКТІВ НЕЗЛАМНОСТІ» АРЦИЗЬКОЇ ГРОМАДИ

Вчора начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура перевірив роботу «Пунктів незламності» Арцизької громади.
У зв’язку із регулярними цілеспрямованими обстрілами ворогом об’єктів критичної інфраструктури ми маємо пошкодження системи енергопостачання нашої держави, тому готуємось до складної зими. Для надання допомоги населенню у разі відключення електро і теплопостачання та забезпечення зв’язком, у разі тривалих аварійних відключень, в громадах Болградського району розгорнуті стаціонарні «Пункти незламності».
На базі закладів освіти або в старостатах, в залежності від населеного пункту у Арцизької громади працюють пункти «Пункти незламності». Вони є безкоштовними та працюють цілодобово. В пунктах передбачається наявність: тепла, води, освітлення, інтернету, живлення для мобільних пристроїв та місця для відпочинку.
Перевірка пунктів носила моніторинговий характер. Щоб люди, які відповідають за організацію і роботу пунктів, вже зараз усунули недоліки. Під час обстеження зазначених об’єктів начальником Болградської РВА були виявлені деякі недоліки та надані необхідні доручення відповідальним особам для їх усунення.
Нагадуємо, що Ви можете перевірити розміщення найближчих до вас «Пунктів Незламності» на сайті: nezlamnist.gov.ua.

Все подолаємо!
Бережіть себе!
Разом до Перемоги!