1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ПРИВІТАВ...

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ПРИВІТАВ З НОВОРІЧНИМИ СВЯТАМИ БУДИНОК СІМЕЙНОГО ТИПУ

Захист прав дітей і сімейно – орієнтована політика залишається одним із основних пріоритетів держави. У тому, що сьогодні дітки виховуються у люблячих сім’ях, у належних умовах – велика заслуга батьків – вихователів та прийомних батьків, які відкрили їм свої серця, оточили турботою та батьківською ласкою.

Напередодні новорічних та різдвяних свят начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура спільно з керуючим справами виконавчого комітету Арцизької міської ради Олександром Малєвим відвідали дитячий будинок сімейного типу Нєнових в селі Задунаївка Арцизької ОТГ.

Дитячий будинок сімейного типу Нєнових був створений в 2020 році, де наразі виховуються та утримуються 5 дітей віком від 10 до 16 років.

Від себе особисто та від усієї громади керівник району подякував батькам – вихователям та привітав зі святами, вручивши солодкі подарунки, іграшки, фрукти, постільну білизну, спортивний інвентар та настільні ігри.

«Будьте здорові і щасливі, нехай над вашими головами буде мирне небо,  а влада буде робити все, щоб ви були щасливі і мали можливість мріяти» –  привітав  дітей голова адміністрації.

Нехай Новий рік стане прихильним до кожної дитини, а ми, дорослі, готові робити все, щоб дітки, особливо ті, які потребують додаткової уваги та підтримки, зростали в любові, безпеці та у сімейному середовищі.

Керівник району поспілкувався з родиною де голова родини в процесі розмови розповів про проблеми та потреби сім’ї.