1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАРАДА НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

НАРАДА НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА З ГОЛОВОЮ ГОРОДНЕНСЬКОЇ ГРОМАДИ

Сьогодні начальник Болградської РВА  Геннадій Бамбура спільно з першим заступником Болградської РВА Денисом Байлуком, заступником начальника Болградської РВА Вячеславом Куликом і керівниками структурних підрозділів Болградської РВА  провели нараду з Городненським сільським головою Миколою Богоєвим.

Під час наради присутні обговорили проблемні питання організації та облаштування місць компактного проживання внутрішньо переміщених осіб у селі Дмитрівка Городненської ОТГ, а також організацію роботи «Пунктів незламності» у кожному населеному пункті громади.

Начальник Болградської РВА  Геннадій Бамбура зазначив, що одним з головних завдань районної влади є робота з ВПО і постійне та якісне функціонування «Пунктів незламності» для того, щоб люди які потребують допомоги  – її отримали.

За результатами наради очільник району надав відповідні доручення своїм заступникам та  керівнику Городненської громади.

Нагадуємо, що  Болградською районною військовою адміністрацією розроблена інтерактивна карта «Пунктів незламності Болградського району», до якої можна перейти за посиланням:

https://www.google.com/maps/d/edit…