1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: АРЦИЗЬКА ГРОМАДА...

НОВИНИ ГРОМАД: АРЦИЗЬКА ГРОМАДА ПЕРЕДАЛА ПОЗАШЛЯХОВИК MITSUBISHI L200 ЗАХИСНИКАМ НА ПЕРЕДОВУ

На днях Арцизька громада передала ключі від позашляховика MITSUBISHI L200 захисникам на передову.

Придбали пікап за кошти, які були зібрані в рамках благодійної акції “Авто від громади для ЗСУ” та щедрих донатів від підприємців та фермерів.
Про це повідомив Арцизький міський голова Сергій Парпуланський на своїй сторінці у Фейсбук.

Нагадаємо, наприкінці літа у всіх населених пунктах громади пройшла масштабна благодійна акція “Авто від громади для ЗСУ”. В рамках акції проводилися велопробіг, змагання з волейболу та футболу, вечір кіно просто неба, метою яких був збір коштів на авто від громади для ЗСУ. Тоді за один день вдалося зібрати 65 тис грн. Але, оскільки зібраної суми не вистачало на придбання авто, кошти передали Раді підприємців і акція продовжилася.

Протягом вересня-жовтня освітянський фронт активно збирав кошти, влаштовуючи ярмарки, акції та різні заходи. Вдалося зібрати ще 79 651 грн.

“Розуміючи, що нам все ще не вистачає коштів на придбання пікапа, ми звернулися до підприємців та фермерів громади”, – зазначив міський голова.

На поміч вкотре відгукнулися ТДВ “Комсомолець”( Терзі Олександр), ФГ “Деленське”( Барон Дмитро), ТОВ “Сервіс Грейн”, ФГ “Надежда” ( Желясков Петро) , СФГ “Афанасій – М”( Мітрієв Афанасій) , “Рим-В”( Римарчук Володимир) , та підприємці Олексій Куцарєв та Михайло Колосов, які зробили щедрий внесок і допомогли зібрати необхідну суму на придбання автівки.

Арцизький міський голова подякував усім, хто долучився до благодійної акції і допоміг придбати авто для наших захисників:
“Які неймовірні речі ми здатні робити, згуртувавшись та об’єднавшись!” – підкреслив Сергій Парпуланський.

За інформацією Арцизької міської ради