1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД...

НОВИНИ ГРОМАД: БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «КАРІТАС ОДЕСА УГКЦ» ПРОВІВ ПРИЙОМ ВПО АРЦИЗЬКОЇ ГРОМАДИ

Минулого тижня у відділі «Центр надання адміністративних послуг» Арцизької міської ради проводився прийом внутрішньо переміщених осіб Благодійним фондом «КАРІТАС ОДЕСА УГКЦ».
Представники фонду здійснювали прийом внутрішньо переміщених осіб (люди з інвалідністю 1 та 2 групи, самотні люди похилого віку 60 років і старше, багатодітні сім’ї, годуючі матері) з евакуйованих територій окупованих після 24 лютого 2022 року та зон бойових дій.
Представники фонду приймали документи для отримання благодійної грошової допомоги у розмірі 2220 грн. на одну людину, а також здійснювали прийом документів на зимування в розмірі 22 000 тис. грн. на родину для придбання опалювальних матеріалів в рамках проєкту «Care4U:Людська гідність-Стабілізаційна грошова допомога», який реалізується Благодійним фондом «КАРІТАС ОДЕСА УГКЦ» за фінансової підтримки Карітасу Швейцарії, Швейцарської агенції з розвитку та кооперації (SDC), організації «Швейцарська солідарність» (Swiss Solidarity) та нідерландської організації «Cordaid».
Також представники фонду надали усім внутрішньо переміщеним особам постільну білизну.
Психологи фонду надавали психологічну допомогу.

За інформацією Арцизької міської ради