1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ...

НОВИНИ ГРОМАД: СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ ДО ПЕРЕМОГИ!

З перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну мешканці Тарутинської громади активно долучаються до допомоги нашим захисникам. Поки в країні палає війна, всі чітко усвідомлюють – потрібно бути корисними.
Часточку своєї душі та праці у спільну мету наближення перемоги вносять учні, вчителі та працівники закладів освіти, працівники установ та підприємств, пенсіонери та просто жителі громади.
Для підтримки наших захисників виготовлені окопні свічки, сплетені маскувальні сітки, проводяться благодійні ярмарки зі збору коштів, зв’язані теплі шкарпетки, виготовлені смаколики. На цьому добрі справи не завершені, вони продовжуються.
В День Збройних сил України до захисників з нашої громади та їх побратимів дійшли подарункові теплі коробочки та окопні свічки від Малоярославецької Другої гімназії.
Днями Рівненський ліцей та Слобідська гімназія відправили на схід країни допомогу ЗСУ.
В Тарутинському ліцеї продовжується акція «Від дітей-воїнам на День Святого Миколая».
А родина Андрія і Тетяни Дундер з селища Тарутине впродовж тижня готували для наших захисників дуже смачні домашні подарунки: випічку та ковбасу, які вже відправлені хлопцям на схід.
Дякуємо усім-усім, хто підтримує та допомагає нашим військовим, за патріотизм, високу громадянську позицію та наближення Перемоги!
Все буде Україна!

За інформацією Тарутинської селищної ради