1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ТАРУТИНСЬКА ГРОМАДА...

НОВИНИ ГРОМАД: ТАРУТИНСЬКА ГРОМАДА ПРИЄДНАЛАСЯ ДО АКЦІЇ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»

Щорічно у світі з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.
В закладах освіти та культури Тарутинської громади, спеціалістами служби у справах дітей селищної ради, Тарутинського селищного центру соціальних служб проводяться різноманітні інформаційно-роз’яснювальні заходи з попередження насильства в сім’ї, жорсткого поводження з дітьми та відповідальності за вчинення такого роду діянь.
Сьогодні відділом соціального захисту населення селищної ради проведена вулична акція «Стоп насилля!», до якої долучилися: Тарутинський селищний голова Сава Чернєв, секретар виконавчого комітету селищної ради Олена Абрамова та працівники структурних підрозділів селищної ради.
Акція “16 днів проти насильства” — це нагода ще раз нагадати громадськості про існування проблем насильства у суспільстві, підвищити рівень обізнаності людей щодо усіх форм насильства, продовжити процес створення недискримінаційного простору для життя, розвитку і професійного зростання кожної людини.

За інформацією Тарутинської селищної ради