1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В АРЦИЗІ...

НОВИНИ ГРОМАД: В АРЦИЗІ ВШАНУВАЛИ ВЕТЕРАНІВ ТА ПЕНСІОНЕРІВ МВС ТА НАЦПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ

21 грудня, в приміщенні відділення поліції №1 Болградського РВП ГУНП в Одеській області відбулися заходи з нагоди Дня вшанування ветеранів, пенсіонерів МВС та Національної поліції України.

Поліцейські привітали почесних ветеранів та пенсіонерів, які присвятили своє життя улюбленій справі та правильності обраного шляху.

Шість років тому Міністерство внутрішніх справ України визначило день колишньої міліції Днем вшанування ветеранів та пенсіонерів МВС України та Національної поліції.

За самовідданість справі життя, за значний внесок у боротьбу зі злочинністю, захисту конституційних прав і свобод громадян, забезпечення публічної безпеки і правопорядку очільник відділення поліції #1 майор поліції Шлапак Максим Олегович вручив пенсіонерам МВС України грамоти та відзнаки, зазначаючи, що всі сповна віддали себе улюбленій справі, боролися зі злочинністю, були на боці добра і справедливості, а головне-зберегли ту саму людяність у собі.

“Ви, як і раніше, у професії, в строю! Нехай небо над головою буде мирним, спогади про минуле розбурхують тільки по-доброму! Здоров’я, сил та бадьорості духу вам!» – такими словами також привітав всіх ветеранів та пенсіонерів МВС начальник Болградського районного відділу поліції Роман Галкін.

Він зазначив, що з початком збройної агресії російської федерації, пенсіонери МВС України та Національної поліції на власному прикладі доказали, що колишніх правоохоронців не існує.

За першою ж потребою встали до одного строю з діючими поліцейськими та, не шкодуючи власного часу та сил, допомагають у превентивній діяльності поліцейським, патрулюють вулиці рідного міста та району, діляться власним досвідом та знаннями з молодими працівниками, а також курсантами, які наразі проходять стажування та навчальну практику.

За інформацією Арцизької міської ради