1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ВСЕ ДЛЯ...

НОВИНИ ГРОМАД: ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ. ДОПОМОГА ВІД БУДИНКУ ПРЕСТАРІЛИХ ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

Наша країна вже десятий місяць мужньо бореться з російськими окупантами. Одна із основних точок бойових дій розташована на сході країни, де наші земляки у складі ЗСУ дають гідну відсіч ворогу. Саме туди відправили зібрану допомогу працівники та підопічні стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування Тарутинської селищної ради (Будинку престарілих), директором якого є Тетяна Єпурі.

Захисники, які боронять нашу державу і впевнено дають відсіч ворогу, повинні мати надійний тил – так вважають у територіальному центрі. Тому вирішили об’єднати свої зусилля, щоб у військових було необхідне: зв’язали та купили шкарпетки, засолили сало, зробили тушонку, принесли з дому мед, повидло, купили макарони та миючі засоби. Жінки, що працюють у стаціонарному відділені терцентру, зв’язали 32 пари шкарпеток. Рекордсменкою з в’язання є Любов Магла – завідуюча службою соціальної допомоги, вона зв’язала 19 пар шкарпеток. Коли підопічні Будинку престарілих почули, що працівники закладу в’яжуть шкарпетки для захисників, вони вирішили внести свою частку у допомогу, зібрали гроші зі своєї невеличкої пенсії та купили термошкарпетки. Всього працівники терцентру разом з підопічними зібрали 5 великих коробок допомоги, найбільша з коробок – зі шкарпетками.
Сьогодні Новою поштою допомога відправлена нашим захисникам на Донецький напрямок. Це своєрідна подяка воїнам за їх патріотизм, мужність, відважність та за наше буденне життя.

Жителі нашої громади – дорослі та діти – не зупиняють своєї благородної місії та вже вкотре відправляють допомогу і подарунки для наших захисників. Завдяки такій вагомій підтримці ми всі разом відновимо мир і щасливе життя на нашій Батьківщині.

Адже разом ми сильніші! Разом до Перемоги!

За інформацією Тарутинської селищної ради