1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ОЛЬГУ ПАШКЕВИЧ НАГОРОДИЛИ ПОЧЕСНОЮ...

ОЛЬГУ ПАШКЕВИЧ НАГОРОДИЛИ ПОЧЕСНОЮ ГРАМОТОЮ БОЛГРАДСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

В номінації «Інформатика» у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року – 2022» здобула перемогу вчитель інформатики опорного закладу освіти «Болградський ліцей» Болградської міської ради ПАШКЕВИЧ Ольга Вікторівна, яка є запроваджувачем STEAM-технологій та автором креативних освітніх проектів.

З цього приводу    начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв та  Болградський міський голова Сергій Димитрієв завітали до опорного закладу освіти «Болградський ліцей» та  привітали переможницю конкурсу.

За вагомий особистий внесок у розвиток всеукраїнської освіти, використання інноваційних педагогічних технологій, професійну ерудованість, методологічну грамотність, широту технологічного світогляду, високу культуру мовлення та з нагоди визначення переможцем всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022» у номінації «Інформатика» Ольгу Пашкевич нагородили  Почесною спільною грамотою Болградської районної державної адміністрації та Болградської районної ради. Крім того, Болградський міський голова Сергій Димитрієв вручив їй сертифікат  на 15 тис грн.

«Щиро вітаю Вас з перемогою у конкурсі. Це значуща подія для нас, такі люди прославляють Болградський район. Найщиріші побажання та натхнення в майбутніх досягненнях» –  зазначив у своїй промові Геннадій Васильович.

Ольга Вікторівна працює вчителем вже дванадцять років, має кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» та педагогічне звання «старший вчитель». Але головна її риса – любов до професії, що й допомагає не лише самій перемагати, а й вчити своїх вихованців бути переможцями.  

В умовах війни та екстрених відключень світла одразу три вчителя з Одещини гідно представили область і здобули найвищий результат.

У свою чергу Ольга Вікторівна подякувала колегам та керівництву району за підтримку та почесні відзнаки.