1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ОВИНИ ГРОМАД: ДОПОМОГА ВІД...

ОВИНИ ГРОМАД: ДОПОМОГА ВІД БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ «ШЛЯХЕТНА СПРАВА»

Коли в родину приходить біда, дуже важливо, щоб поряд були добрі люди – друзі чи знайомі, які підтримають та допоможуть у скрутну годину.

Керівництво Тарутинської селищної ради завжди пам’ятає про родини наших земляків, які загинули захищаючи всіх нас, та вишикує усі можливості, щоб приділити увагу цим сім’ям.

Завдяки плідній співпраці Тарутинського селищного голови Сави Чернєва з благодійним фондом «Шляхетна справа», директором якого є Сергій Шутов, сьогодні до смт Тарутине було завезено понад 20 кубів дров для сімей загиблих та продуктові набори для внутрішньо переміщених осіб та сімей загиблих. Керівник благодійного фонду особисто доставив гуманітарний вантаж до Тарутинської громади.

Сава Чернєв щиро подякував Сергію Шутову за безкорисне добро та співпереживання, за постійну підтримку мешканців Тарутинської громади, які опинились в складних життєвих обставинах.

Це вже не перша допомога, що надає БФ «Шляхетна справа» Тарутинській громаді. Спілкуючись з керівництвом Тарутинської селищної ради, Сергій Шутов підкреслив, що у планах фонду є збільшення допомоги громаді.

Наша Перемога здобувається силою зброї та силою духу, вона також і в силі єдності – нашого вміння працювати разом заради українських інтересів і вміння підтримати одне одного. Разом ми сила!

За інформацією Тарутинської селищної ради