1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Шановні депутати, члени виконавчого комітету, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом — Днем місцевого самоврядування! У сучасному суспільстві, в умовах впровадження реальних реформ, органи місцевого самоврядування покликані сприяти розв’язанню життєво важливих проблем місцевого та державного значення. Саме місцеве самоврядування   покликане створювати умови для реалізації громадських і приватних інтересів, налагоджувати зв’язки між громадою та владою і   спільними зусиллями будувати Українську державу. Сьогодення органів місцевого самоврядування, як завжди, напружене, переповнене турбот про розвиток територіальних громад, підвищення життєвого рівня їх мешканців, наповнення місцевих бюджетів, належного і ефективного утримання об’єктів соціальної та культурної сфери. На ваших власних плечах лежить відповідальність за благоустрій громади, підвищення якості адміністративних послуг, реалізація задумів та перспективних планів.

Я переконаний, що діяльність органів місцевого самоврядування і в подальшому буде спрямована на ефективне розв’язання нагальних проблем громад району, і, в першу чергу, підвищення життєвого рівня його жителів.

Із вдячністю хочеться відмітити працю всіх депутатів, які є активними на засіданнях сесій та постійних комісій, розсудливо і мудро приймають рішення, дають рекомендації, виходячи з власного життєвого та професійного досвіду.

Слова великої подяки та шани хочу висловити нашим ветеранам місцевого самоврядування, які вклали часточку своєї душі у його становлення.

Бажаю усім, хто працює на благо людей, міцного здоров’я, добробуту й злагоди у ваших родинах, нових успіхів у справі служіння своїй громаді, рідному краю і нашій Україні! Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот.

Голова                                                            

районної державної адміністрації                                                         Геннадій БАМБУРА