1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА З ДНЕМ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС

Шановні ліквідатори аварії на ЧАЕС, мешканці району!

Одну з найбільших у світі техногенних катастроф – аварію на Чорнобильській атомній електростанції – знає і пам’ятає весь світ. 14 грудня, ми вшановуємо учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.
Адже ці наслідки мали величезні масштаби: кілометри ураженої території, десятки тисяч людей, яким довелося залишити рідні домівки. Порятунком для всіх є подвиг ліквідаторів, які з перших хвилин аварії стали на боротьбу з невидимим ворогом, захистивши світ від смертельної небезпеки.
Серед ліквідаторів катастрофи було чимало мешканців нашого району, які не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха, аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії.
Низько схиляємо голови перед тими, хто усвідомлено й жертовно віддав своє життя, виконавши найвищий обов’язок перед рідною землею. Усі ці люди – внесли свій величезний внесок у справу ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.
Шановні ліквідатори! Щиро бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, добробуту та мирного неба!

Начальник
Голова Болградської
райдержадміністрації Геннадій БАМБУРА