1. /
  2. Новини
  3. /
  4. У БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ВІДБУЛИСЯ...

У БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТІ ЗАХОДИ З НАГОДИ ДНЯ ВШАНУВАННЯ ВЕТЕРАНІВ, ПЕНСІОНЕРІВ МВС ТА НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ

Поліцейські Болградщини привітали почесних ветеранів та пенсіонерів, людей які присвятили своє життя улюбленій справі й ні на мить не засумнівалися у правильності обраного шляху.

Нагадаємо, шість років тому Міністерство внутрішніх справ України визначило день колишньої міліції Днем вшанування ветеранів та пенсіонерів МВС України та Національної поліції.

За самовідданість справи життя, за значний внесок у справу боротьби зі злочинністю, захисту конституційних прав і свобод громадян, забезпечення публічної безпеки і правопорядку очільник територіального відділу поліції вручив пенсіонерам МВС України грамоти, а також за постановою президії комітету Одеської обласної організації Профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України нагородив ветеранів відзнакою «Знак пошани».

«Поліцейських колишніх не буває! Бувають просто люди, як ви, які сповна віддали себе улюбленій справі, боролися зі злочинністю, були на боці добра і справедливості й зберегли ту саму людяність у собі. Ви, як і раніше, у професії, в строю! Нехай небо над головою буде мирним, спогади про минуле розбурхують тільки по-доброму! Здоров’я, сил та бадьорості духу вам!» – такими словами привітав ветеранів та пенсіонерів МВС начальник Болградського районного відділу поліції Роман Галкін.

З початком збройної агресії російської федерації, пенсіонери МВС України та Національної поліції на власному прикладі доказали, що колишніх правоохоронців не існую. За першою ж потребою вони встали до одного строю з діючими поліцейськими та, не шкодуючи власного часу та сил, допомагають у превентивній діяльності відділам поліції, патрулюють вулиці міст та районів, діляться власним досвідом та знаннями з молодими працівниками, а також курсантами, які наразі проходять стажування та навчальну практику в обласному відділі поліції.

Підсумувати хочеться рядками, актуальними для кожного члена нашої великої поліцейської сім’ї Одещини: «Ми – поліцейські, доля в нас одна, Одна держава і одні права. Нам Україна видала наказ, Закон і мужність – головне для нас!»