1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В  АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ...

В  АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ ПОЛІЦЕЙСЬКУ СТАНЦІЮ

Сьогодні в  рамках проєкту “Поліцейський офіцер громади” в  Арцизькій громаді Болградського району відкрили поліцейську станцію.

У заході взяли участь начальник ГУНП в Одеській області Микола Семенишин, начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура, начальник Болградського РВП Роман Галкін, голова Арцизької міської ради Сергій Парпуланській, голова Одеської обласної ветеранської організації ГО «Асоціація ветеранів МВС України» Анатолій Киршта, представники місцевої влади, особовий склад Болградського РВП ГУНП.

В Україні триває війна і безпека громадян є ключовим пріоритетом роботи Національної поліції України. Завдяки тісної співпраці місцевої влади та Головного управління Національної поліції в Одеській області, в Арцизьській громаді  створена  нова поліцейська станція та реалізується проєкт “Поліцейський офіцер громади”.

Від сьогодні поліція буде максимально наближена до потреб громади та зможе оперативніше реагувати на виклики мешканців. Всі умови для цього створені –  це комфортне приміщення та наявність транспортного засобу. Завдання поліцейського офіцера громади попередити злочин та запобігти правопорушенню. 

Керівництво  Головного управління НП, Болградської РВА та Арцизької громади урочисто перерізати стрічку до будівлі поліцейської станції та привітали присутніх з відкриттям.

«Хочу зазначити, що завдяки сприянню і підтримці наших громад, які небайдужі до питань безпеки та розуміють їх важливість, особливо зараз, на території Болградського району триває впровадження проєкту “Поліцейський офіцер громади”. Загалом на Болградщині  вже працюють 2 поліцейських офіцери в 2-ох територіальних громадах району зазначив у своєї промові начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура.

Під час заходу за участь у програмі «Поліцейський офіцер громади»                        голові Арцизької міської ради Сергію Парпуланському було вручено  сертифікат.

      В рамках реалізації проєкту Національної поліції України поліцейському офіцеру громади майору поліції Жарких Сергію, вручено помпова рушниця та ключі від службового автомобіля Renaul Duster 2487.

      За ефективну співпрацю між органами місцевого самоврядування та поліцією в умовах збройної агресії російської федерації за активну громадянську позицію та сприяння поліції Одещини в припиненні кримінального правопорушення під час збройної агресії рф в умовах воєнного стану Подяку Начальника Головного управління Національної поліції         в Одеській області оголошено:    

     Олександру Романову – голові Павлівської територіальної громади Болградського району та Євгену Бордіяну – начальнику відділу житлового-комунального господарства та капітальних інвестицій Павлівської територіальної громади.

       Подяку Начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області оголошено: підполковнику поліції Юрію Тремілю – старшому оперуповноваженому сектору кримінальної поліції Болградського РВП, майору поліції Сергію Захарову – заступнику начальника сектору  кримінальної поліції Болградського РВП, старшому лейтенанту поліції Миколі Побережному – оперуповноваженому сектору кримінальної поліції Болградського РВП.

      З нагоди відкриття поліцейської станції присутнім були  виконані музичні подарунки від солістів Арцизького будинку культури.