1. /
  2. Новини
  3. /
  4. БОЛГРАДСЬКИЙ РАЙОН  ОТРИМАВ 23...

БОЛГРАДСЬКИЙ РАЙОН  ОТРИМАВ 23  ГЕНЕРАТОРА

Днями Одеська область отримала велику партію генераторів, які надало керівництво Об’єднанних Арабських Еміратів. Ці генератори для Одещини розподілені в рамках програми Фонду державного майна України та державних інституцій «Утеплюємо країну».

На Болградський район було виділено 20 генераторів, які сьогодні були розподілені між громадами, територіальним підрозділам центральних органів виконавчої влади та органами судової влади Болградського району.

Начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура особисто проконтролював розподіл та видачу отриманих генераторів та поспілкувався з представниками громад.

Крім того, для забезпечення безперебійної роботи Пунктів Незламності, розташованих в закладах освіти,   ще 3 генератора були надані Арцизькому опорному закладу освіти №1(ліцей з початковою школою та гімназією), Тарутинському ліцею та Болградському закладу дошкільної освіти, ясла – садок №5 «Журавлик».

Генератори були отримані від  ГО «Координаційний гуманітарний штаб Одеської області».

«Ми висловлюємо щиру  вдячність усім, хто в такий нелегкий для України час надає допомогу нашій державі та підтримує її під час російської агресії. Отримані генератори вкрай потрібні для перебійної роботи  об’єктів критичної інфраструктури нашого району, які забезпечують першочергові потреби населення» – зазначив начальник Болградської РВА.