1. /
  2. Новини
  3. /
  4. КУПИ КАЛЕНДАР – ДОПОМОЖИ...

КУПИ КАЛЕНДАР – ДОПОМОЖИ НАШИМ ЗАХИСНИКА

Захищаючи нас з вами, наші життя, попри зимову пору року, попри погодні умови: холод, дощ, сніг – відважні українські воїни протистоять російській агресії. Допомагати нашим воїнам – це громадянський обов’язок кожного з нас. Цим ми разом з ними наближаємо Перемогу.

В нашому районі багато волонтерів, які активно проводять свою діяльність та допомагають нашим захисникам. Волонтерка Оксана Кілафли з м. Болград розпочала продаж календарів 88 батальйону морської піхоти. Кошти з продажу підуть на закриття їх потреб та закупівлю чергового дрону.

«Для нас усіх важливо, щоб Україна якнайшвидше перемогла і наші хлопці повернулися живими додому, для цього ми зробимо усе можливе і навіть неможливе», – пояснює жінка з активною позицією.

Усі бажаючі мають змогу придбати календар та просто надати допомогу написавши в особисті повідомлення на сторінки ФЕЙСБУК Оксана Кілафли. Ціна одного календаря – 1000 гривень.

Також нагадуємо, що Болградською районною державною (військовою) адміністрацією спільно з благодійною організацією «Благодійний фонд «Ліга добрих справ ЮА» ініційовано збір коштів для військовослужбовців Збройних Сил України. Закликаємо усіх приєднатись до збору коштів. Наша з вами посильна допомога зробить суттєвий внесок у спільну справу – перемогу над ворогом!

В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!

УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ!

Найменування одержувача: БО БФ «ЛIГА ДОБРИХ СПРАВ ЮА»

Код отримувача: 44724712

Рахунок у форматі згідно зі стандартом IBAN:

UA623052990000026002044915646

Назва Банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”

Призначення платежу: благодійний внесок.

QR – код для користувачів застосунку ПРИВАТ24.