1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВЗЯВ...

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВЗЯВ УЧАСТЬ У СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДИ ОДЕСЬКОЇ ОВА

Сьогодні начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура спільно з головою Болградської районної ради Михайлом Садаклієвим, заступником начальника Болградського РТЦК та СП Володимиром Руснаком, заступник начальника сектору реагування патрульної поліції Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області Олександр Лазарєв, керівниками структурних підрозділів Болградської РВА  та головами громад Болградського району взяли участь в селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації під головуванням Максима Марченко.

Під час селекторної наради Геннадій Бамбура доповів про стан справ у Болградському  районі.

Згідно порядку денного було розглянуто питання про розгортання додаткових пунктів незламності та стан облаштування діючих «Пунктів незламності» та пунктів обігріву, з якого  доповіли директор Департаменту з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Сергій Готко спільно з радником начальника Одеської військової адміністрації Ігорем Скоромахою.  

Антон Шалигайло, директор Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності, доповів про стан роботи щодо захисту об’єктів критичної інфраструктури області в умовах воєнного стану.

Директор Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства Віктор Лунгул, ознайомив присутніх з ходом відновлення пошкоджених об’єктів внаслідок збройної агресії російської федерації.

        Крім того, про поточні проблемні питання аграрного сектору Одеської області доповіла директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Алла Стоянова.

 По завершенню селекторної наради Геннадій Васильович, начальник Болградської РВА,  надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів РВА  та головам ОТГ.