1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИЙ ОСВІТНІЙ СЕРІАЛ НА...

НОВИЙ ОСВІТНІЙ СЕРІАЛ НА ПОРТАЛІ ДІЯ.ЦИФРОВА ОСВІТА ПРО БАЗОВІ ПРИНЦИПИ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ТА ФІНАНСОВУ ГРАМОТНІСТЬ

Зпочатку повномасштабної війни мільйони українців покинули власні домівки, втратили роботу, вимушені шукати нові можливості для самореалізації та отримання доходу.

Знайти нову роботу, перевезти та забезпечити сім’ю, не застрягти в боргах — проблеми, які постають перед багатьма українцями зараз. Саме тому на порталі Дія.Цифрова освіта вийде новий серіал під назвою «Базові принципи працевлаштування та фінансової грамотності», що буде корисний внутрішньо переміщеним особам та всім тим, хто у пошуку роботи. Також він допоможе підвищити цифрову грамотність, щоб адаптуватися до нових умов якнайшвидше.

Освітній серіал містить 5 серій тривалістю 7-17 хв і доступний за посиланням.

Серія 1. Пошук роботи. З чого варто почати, якщо ви втратили роботу або плануєте змінити рід діяльності. Яка ситуація на ринку праці та що змінилось з початку війни.

Серія 2. Працевлаштування. Як стати на біржу праці, отримати роботу, вибрати сферу діяльності, написати резюме, скласти мотиваційний лист та пройти співбесіду.

Серія 3. Вступ до фінансової грамотності. Про людський капітал, теорію життєвого циклу, формулу багатства та складні відсотки.

Серія 4. Про персональний бюджет, кредити та інфляцію. Які є види та правила ведення персонального бюджету, а також про фінансове планування та інфляцію.

Серія 5. Депозити та кредити. Розповімо про роль та види депозитів та кредитів, а також їхні переваги та недоліки.

Курс розроблено студентами Київської Школи Економіки в межах програми UPSHIFT за підтримки ЮНІСЕФ та Міністерства цифрової трансформації України для платформи Дія.Цифрова освіта. Його зміст є відповідальністю учасників програми UPSHIFT та необов’язково відображає позицію ЮНІСЕФ.