1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: БОЛГРАДСЬКИЙ МІСЬКИЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: БОЛГРАДСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ВРУЧИВ ОРДЕР НА СЛУЖБОВЕ ЖИТЛО ЩЕ ОДНОМУ МОЛОДОМУ ЛІКАРЮ БОЛГРАДСЬКОЇ ЦРЛ

Лікар-переселенець Олександр Воронін вступив на роботу до Болградської районної центральної лікарні три місяці тому. До нашого міста 28-річний уродженець Нової Каховки Херсонської області, володар двох спеціалізацій – «лікар-хірург» та «інтервенційний кардіолог» прибув із Києва, де працював у столичному міському клінічному шпиталі ветеранів війни.
«Звичайно, ми були раді такому фахівцю, завдяки якому однозначно зможемо посилити хірургічну службу Болградської ЦРЛ. Олександр Миколайович здатний робити ті види операцій, які раніше у нашій установі не проводились. А отже, це підвищить і якість послуг, що надаються нашою медустановою», – розповів генеральний директор КНП «Болградська ЦРЛ» Болградської міської ради Віктор Дішлі, додавши, що для цього вже навіть замовлено нове медобладнання.
Зі свого боку умови для життєдіяльності нового перспективного лікаря створила і Болградська міська рада. Сьогодні, у присутності своїх заступників Андрія Гарвалова та Ганни Мунтянової, Болградський міський голова Сергій Димитрієв вручив Олександру Вороніну ордер та ключі від службової квартири.
Це перший ордер в цьому році і вже шостий за останній рік.
«Ми готові й надалі робити все, що від нас залежить, щоб молоді фахівці залишалися в нашій громаді – відчували себе максимально комфортно і, у свою чергу, могли з повною віддачою виконувати свій професійний і дуже важливий обов’язок – повертатися людям здоров’я. Бажаю вам у цьому успіхів», – зазначив Сергій Димитрієв, вручивши документ докторові.

За інформацією Болградської міської ради