1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ДВІ ГРОМАДИ...

НОВИНИ ГРОМАД: ДВІ ГРОМАДИ ХЕРСОНЬСКОГО ТА БУЧИНСЬКОГО РАЙОНІВ ОТРИМАЮТЬ ФІНАНСОВУ ПІДТРИМКУ ВІД БОЛГРАДСЬКОЇ ГРОМАДИ

Два важливі проекти було винесено вчора на пленарне засідання 49-ї сесії Болградської міської ради.
Перший із них стосувався виділення з місцевого бюджету Болградської громади субвенції місцевому бюджету Херсонської міської територіальної громади Херсонського району Херсонської області у сумі 100 000 грн для спрямування на відновлення об’єктів міської критичної інфраструктури.
У другому проекті йшлося про таку ж суму місцевому бюджету Бородянській селищній територіальній громаді Бучанського району Київської області для придбання матеріалів, обладнання, техніки для ремонту та відновлення пошкоджених будівель та споруд, житлового та соціального фонду, підприємств критичної інфраструктури, комунікаційних мереж та споруд.
«Виділення цієї фінансової підтримки погоджено з Міністерством фінансів України», – звернула увагу депутатів начальник фінансового управління Болградської міської ради Світлана Вікол.
«Упевнений, ні в кого з вас не виникне питань із цього приводу, адже всі ми тут знаємо, який удар відчули і які втрати зазнали в результаті війни Херсон і Буча. Вони дійсно потребують підтримки», – звернувся до обранців Болградський міський голова Сергій Димитрієв перед процедурою голосування.
Депутати Болградської міської ради одноголосно підтримали обидва проекти рішення.

За інформацією Болградської міської ради