1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В АРЦИЗЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: В АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ ЗАПОЧАТКУВАЛИ НОВУ ТРАДИЦІЮ – ВІТАТИ НЕМОВЛЯТ, ЯКІ ПЕРШИМИ НАРОДИЛИСЯ У ГРОМАДІ В НОВОМУ РОЦІ

В Арцизькій громаді започаткували нову традицію – вітати новонароджених малюків, які першими побачили світ у новому році.

2 січня 2023 року лелека подарував нашій громаді новонароджену україночку. Щаслива подія сталася у родині Олени та Віктора Чолак з села Главані.

З цією світлою та радісною подією молодих батьків привітав міський голова Сергій Парпуланський та вручив цінні подарунки.

«Народження дитини — це найпрекрасніше, що може тільки бути у житті кожного. Приємно, що незважаючи на такий складний час, наша громада поповнюється маленькими жителями. Від себе особисто та всієї громади побажав малюкові та батькам здоров’я, щасливої долі, злагоди, миру, добробуту у родині та мирного неба над головою. Нехай донечка зростає веселою, гарною, милою, доброю дівчинкою», – зазначив очільник громади.

Народження першого малюка в Арцизькій громаді в Новому 2023-му році – це радість, а народження саме дівчинки має ознаменувати настання довгоочікуваного миру та добробуту, а також Перемоги!

Вітаємо батьків із народженням донечки!

Нехай зростає дівчинка щасливою та здоровою під мирним небом!

За інформацією Арцизької міської ради