1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ЗУСТРІЧ ТАРУТИНСЬКОГО...

НОВИНИ ГРОМАД: ЗУСТРІЧ ТАРУТИНСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ВАСИЛЕМ МИХАЙЛОВИМ

Днями до Тарутинської селищної ради завітав Василь Михайлов – багатократний Чемпіон України, Чемпіон Європи, переможець багатьох міжнародних турнірів та змагань з вільної боротьби – вихованець Тарутинської ДЮСШ.

Тарутинський селищний голова Сава Чернєв привітав Василя з черговою видатною перемогою і побажав йому миру, міцного здоров’я, примноження спортивних здобутків та запевнив спортсмена у всебічній підтримці.

Понад місяць тривало закордонне відрядження Василя Михайлова у США у складі національної збірної команди України з вільної боротьби. 19 листопада 2022 року спортсмен здобув першість на традиційному міжнародному турнірі з вільної боротьби «Меморіал Білла Фарелла», який проходив у місті Нью-Йорк. Після чого Василь у складі національної збірної команди України з вільної боротьби долучився до міжнародних навчально-тренувальних зборів, та з  оновленими силами нещодавно повернувся до рідної України.

Сьогодні Василь Михайлов та всі українські спортсмени  представляють сильну та незалежну  Україну в усьому світі. Саме вони розповідають іноземцям про війну в Україні та мотивують світову спортивну спільноту підтримувати українців, які потребують допомоги.