1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД:СПІЛЬНО ДО ПЕРЕМОГИ

НОВИНИ ГРОМАД:СПІЛЬНО ДО ПЕРЕМОГИ

Сьогодні тисячі відважних воїнів, у тому числі і воїни з Тарутинської громади, відстоюють на фронті нашу свободу, волю та незалежність. І тому, громадянським обов’язком тих, хто проживає на мирній території, є підтримка наших захисників.

Нещодавно нашим хлопцям, що перебувають на передовій, було передано 19 турнікетів та декілька коробок медикаментів і медичних виробів, які так їм потрібні. Все це було зібрано мешканцями громади, Тарутинською селищною радою та представниками благодійних фондів.

Для переміщення поранених з поля бою за кошти благодійного фонду «Зробимо свій добріше», засновником якого є Сава Чернєв, закуплені та передані військовим 6 медичних безкаркасних евакуаційних нош. Перевагами таких нош є їх компактність і мала вага.

На цьому тижні працівники стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування (Будинку престарілих) зібрали та відправили військовим на Харківський напрямок засоби особистої гігієни.

Захисники з Тарутинської громади отримали значну допомогу у вигляді медичних рюкзаків та 150 турнікетів з благодійного фонду «Корпорація монстрів». За що велика подяка керівнику фонду Катерині Ножевніковій за її активну громадянську позицію та патріотизм, які є важливою запорукою наближення перемоги. Рюкзаки від «Корпорації монстрів» врятували вже не одне життя хлопців, що боронять нашу країну.

Дякуюємо усім, хто допомогає! Дякуємо ЗСУ!

Наші військові захищають зараз нас та нашу країну, а ми можемо та повинні підставляти їм своє плече. Адже розуміємо, що лише завдяки ним ми можемо працювати та жити звичайним життям у незалежній країні.

За інформацією Тарутинської селищної ради