1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ОДЕСЬКІ ВОЛОНТЕРИ, ЧЛЕНИ ГРОМАДСЬКОЇ...

ОДЕСЬКІ ВОЛОНТЕРИ, ЧЛЕНИ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ “МІСТО МАЙБУТНЬОГО”, В РАМКАХ ПРОЄКТУ “ПЛАСТИК РЯТУЄ ЖИТТЯ”, З ПОЧАТКУ ПОВНОМАСШТАБНОЇ ВІЙНИ РОСІЇ ПРОТИ УКРАЇНИ, ПОЧАЛИ ЗБИРАЛИ ПЛАСТИКОВІ КРИШЕЧКИ НА РЕАНІМОБІЛЬ ДЛЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Координатор проєкту, член ради молодих вчених при Одеській ОДА, Владислав Михайленко зауважив, що було зібрано 11 000 кг пластикових кришечок, а це більше 5,5 мільйонів штук. Зібраний у 8 містах та 40 населенних пунктах України пластик сортувався та перероблявся спеціальними організаціями у предмети побуту. І на зібрані кошти було куплено новий, сучасний реанімобіль, обладнаний усім необхідним, щоб підтримувати, стабілізувати, моніторити стан пораненого під час транспортування.

Реанімобіль, який закуплений за підтримки Одеської обласної військової адміністрації, найближчими днями готовий відправитися на фронт та рятувати життя наших воїнів. Також Одеська ОВА передала всі необхідні медичні препарати та витратні матеріали для надання допомоги пораненим у реанімобілі.

“Те, на що ми інколи не звертаємо уваги і викидаємо кожного дня, сьогодні втілилося у надзвичайно важливу та потрібну справу. Я щасливий від того, що долучився до цього проєкту, адже це десятки, сотні врятованих життів”- сказав Владислав Михайленко.

За дорученням Начальника Одеської ОВА Максима Марченка, його заступник Ігор Ткачук, подякував організаторам та волонтерам, які взяли участь у цьому проєкті.

“Я вдячний вам за таку ініціативу і за вашу кропітку працю. Це надзвичайно важливо сьогодні об’єднуватися заради таких справ, заради спасіння життя. Ми будемо й надалі підтримувати такі проєкти” – зауважив Ігор Ткачук.