1. /
  2. Новини
  3. /
  4. РЯТУВАЛЬНИКИ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОННОГО УПРАВЛІННЯ...

РЯТУВАЛЬНИКИ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОННОГО УПРАВЛІННЯ ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРОВЕЛИ ІНФОРМАЦІЙНО-ПРОФІЛАКТИЧНУ РОБОТУ

З метою попередження виникнення пожеж у житловому секторі, фахівці ДСНС проводять інформаційно-роз’яснювальні заходи, під час яких спілкуються з громадянами щодо необхідності дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Як правило, основними причинами таких пожеж є: необережне поводження з вогнем, несправність електрообладнання, порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутових електронагрівальних приладів та пічного опалення.
Рятувальники Болградського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області провели інформаційно-профілактичну роботу у житловому секторі Тарутинської та Болградської територіальних громад.
В ході спілкування фахівці Служби порятунку зауважили на тому, що з настанням опалювального періоду, домовласникам рекомендується встановити суворий нагляд за станом приладів опалення та режимом їх експлуатації.
Для закріплення отриманої інформації рятувальники серед громадян були розповсюджені листівки з правилами пожежної безпеки.