1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ!

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ!

Ворог знову атакував об’єкти генерації та електричні мережі країни. Відремонтувати пошкодження після кожної наступної атаки все складніше й складніше. Крім того, потрібен час.

Наразі в Одеській області відбуваються екстрені відключення світла (СГАВ). Графіки стабілізаційних відключень, які складені раніше, наразі не діють. Перевірити наявність поточних відключень можна на сайті ДТЕК Одеські електромережі за посиланням: https://www.dtek-oem.com.ua/ua/shutdowns

Енергетики ДТЕК разом зі спеціалістами НЕК «Укренерго», іншими екстреними службами й органами державної влади роблять все можливе для скорішої стабілізації ситуації.

        Нагадуємо, що у випадку відсутності електропостачання у ваших будинках  більше 12-ти годин, просимо звертатися до Колл – Центру ДТЕК Одеські електромережі та органів місцевої влади (голова ОТГ або староста), а у випадках коли неможливо зв’язатись з вищевказаними відповідачами – до Колл – Центру з приводу відсутності електроенергії Болградської РВА з 8.00 до 18.00 години за телефоном: 068-859-13-02.

Тримаймося!

Віримо в перемогу!

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА

ГЕННАДІЙ БАМБУРА