1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ТАРУТИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ПЕРЕДАНИЙ ГЕНЕРАТОР...

ТАРУТИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ПЕРЕДАНИЙ ГЕНЕРАТОР ВІД РУМУНСЬКОЇ КОМПАНІЇ ELTREX

Зараз по всій країні розгортається автономна система роботи об’єктів критичної інфраструктури, підприємств та закладів. І відбувається це завдяки підтримці іноземних партнерів, компаній та друзів.

Румунська енергетична компанія Eltrex – керівник Emil Pop, піклуючись про жителів України, подарувала Тарутинській громаді потужний генератор на 35 кВт. Організація перевезення та передачі генератора відбулась за сприяння родин Олександра і Валентини Окішор (Кишинів – Тарутине) та Володимира і Діни Бахових (Тарутине).

Сьогодні селищний голова Сава Чернєв передав Подяку Тарутинської селищної ради румунській компанії Eltrex в особі керівника Emil Pop за надану гуманітарну допомогу у вигляді генератора та висловив слова щирої вдячності за турботу і участь у житті громади, за підтримку та чуйні серця. В якості українського сувеніру від селищної ради Emil Pop передана вишиванка.

Генератор від компанії Eltrex дасть можливість забезпечити енергопостачанням в періоди відключення електроенергії устаткування з виробництва круп. При необхідності генератор також буде використовуватися для роботи пекарні та наповнення водою водонапірних веж.

Надаючи допомогу в цей нелегкий для українцівчас, румунські друзі дарують нам надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.Дякуємо, що ви з нами!

— с Alexander Ochisor и Валентиной Баховой.