1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДІ ПРОЙШОВ ТЕМАТИЧНИЙ...

В БОЛГРАДІ ПРОЙШОВ ТЕМАТИЧНИЙ ЗАХІД  ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

22 січня Україна відзначає День Соборності, приурочений до Акту об’єднання цього дня Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Соборність українських земель має глибоке історичне коріння, спирається на споконвічну мрію народу про власну незалежну, соборну державу.

Сьогодні в КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради міста Болград пройшов тематичний захід до Дня Соборності України.

Долучились до тематичного заходу  начальник Болградської  районної (воєнної) державної адміністрації Геннадій Бамбура, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв та Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

«Сьогодні Соборність для України – це деокупація всіх територій України, захоплених ворогом, відновлення єдності із Донеччиною, Луганщиною та Кримом. Соборність передбачає не лише пам’ять про спільне минуле, а й потребує згуртованої співпраці заради майбутнього» – привітав присутніх та зазначив у своїй промові Геннадій Васильович.

До привітань приєднались голова Болградської районної ради та  Болградський міський голова.

Під час заходу було організовано збір коштів для ЗСУ та всі бажаючі мали змогу зробити свій благодійний внесок.

Артисти та творчі колективи КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради виступили з цікавою концертною програмою.