1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В ГРОМАДАХ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ...

В ГРОМАДАХ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ НАЛАГОДЖУЮТЬ БЕЗПЕРЕБІЙНИЙ МОБІЛЬНИЙ ЗВ’ЯЗОК

Сьогодні начальник Болградської районної військової адміністрації  Геннадій Бамбура спільно з заступником начальника Болградської РВА Дмитром Дімитровим та першим заступником Болградського міського голови Андрієм Гарваловим провели робочу зустріч з представником Українського оператора мобільного зв’язку «Київстар».

Знищення системи комунікацій та позбавлення українців зв’язку – одне з першочергових завдань росії, аби позбавити нас спілкування  з рідними та доступу до українських офіційних джерел інформації, посіяти паніку. На сьогодні доступ українців до телекомунікацій є такою ж важливою гуманітарною потребою, як наявність житла, медичної допомоги, води та їжі.

З метою надання населенню Болградського району  безперебійного мобільного зв’язку, найближчим часом будуть встановлені  генератори на  вежах мобільного зв’язку «Київстар» в Болградській, Василівській, Криничненській та Кубейських громадах.

Така домовленість була досягнута сьогодні під час зустрічі керівництва району з представником мобільного оператора «Київстар». У подальшому будуть проведені домовленості стосовно встановлення відповідного обладнання в інших громадах району.

Сьогодні роботи по встановленню розпочаті. На даний час йде підготовка до встановлення генераторів.