1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ РОБОТИ У...

ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ РОБОТИ У 2022 РОЦІ, МІГРАЦІЙНА СЛУЖБА ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ ВИДАЛА НАЙБІЛЬШУ КІЛЬКІСТЬ БІОМЕТРИЧНИХ ПАСПОРТІВ І ДО МІСЦЕВОГО БЮДЖЕТУ ПЕРЕРАХОВАНО БІЛЬШЕ 129 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ

«Такий показник в нашій роботі, який є кращим серед інших областей та вищим ніж у попередні роки, досягнуто завдяки сприянню Одеської обласної військової адміністрації у відкритті максимально можливої кількості вікон для прийому документів громадян по всій області Ми працюємо 7 днів на тиждень по 12-16 годин. Одеська міграційна служба приймає не тільки жителів Одеси та області, а й обслуговувала повністю Миколаївську прифронтову область та Херсонську. Окрім цього наші спеціалісти приймали величезну кількість вимушених переселенців, які відновлювали документи, хтось оформлював їх вперше, а інші – шукали прихисток, як в нашій області, так і закордоном» – розповідає Начальник Міграційної служби Одеської області Олена Погребняк.

Також для забезпечення безперервного процесу оформлення документів, в періоди відключення електроенергії, за сприяння Одеської ОВА головне управління Державної міграційної служби України в Одеській області отримало потужний генератор.

«Це дало змогу не тільки забезпечив безперебійну роботу, а й організувати Пункт Незламності в приміщенні міграційної служби, яким користуються не тільки одесити, а й велика кількість ВПО, які звертаються до міграційної служби» – додає Олена Погребняк.