1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГЕННАДІЙ БАМБУРА ВЗЯВ УЧАСТЬ...

ГЕННАДІЙ БАМБУРА ВЗЯВ УЧАСТЬ В СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ ОДЕСЬКОЇ ОВА

21 лютого 2023 року начальник Болградської районної військової адміністрації  Геннадій Бамбура спільно з заступниками начальника Болградської РВА, військовим комендантом Болградського району Олександром Дем’яновим, начальником Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області  Романом Галкіним, головою Болградської районної ради Михайлом Садаклієвим,  керівниками структурних підрозділів Болградської РВА та головами громад району взяли участь в селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації, яка проходила під головуванням Максима Марченко.

На початку наради начальник Болградської РВА Геннадій Васильович доповів про стан справ у районі за минулий тиждень.

Про виконання завдань щодо якісного проведення мобілізації на території Одеської області доповів директор Департаменту з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Сергій Готко.

Начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Станіслав Ніколайчук доповів про роботу центрів надання адміністративних послуг щодо прийому заяв для вступу громадян до бригад «Гвардії наступу» та формування батальйонів в місцях дислокації підрозділів.

Альона  Новічкова, прес-секретар патронатної служби доповіла про стан роботи з проведення інформаційної кампанії щодо вступу до бригад «Гвардії наступу».

Про хід будівництва оборонних споруд доповіли радник начальника Одеської ОВА Ігор Скомороха та директор Департаменту будівництва та дорожнього господарства Віктор Лунгул.

Директор Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності Антон Шалигайло доповів  про стан роботи щодо укріплення та посилення захисту об’єктів критичної інфраструктури області в умовах воєнного стану.

Павло Буланович, директор Департаменту екології та природних ресурсів, доповів про хід виконання програми уряду для населення по обміну ламп розжарювання на світлодіодні лампи.

За результатами селекторної наради начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура надав ряд відповідних доручень керівникам структурних підрозділів Болградської РВА та головам громад району.