1. /
  2. Новини
  3. /
  4. КЕРІВНИЦТВО РВА ПРОВЕЛО ІНСПЕКТУВАННЯ...

КЕРІВНИЦТВО РВА ПРОВЕЛО ІНСПЕКТУВАННЯ МКП РАЙОНУ

Начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура спільно з заступником начальника Болградської РВА Вячеславом Куликом відвідали місця компактного проживання внутрішньо переміщених осіб в Арцизькій, Городенській, Тарутинській та Бородінській громадах району. Очільники району перевірили їх готовність до прийняття внутрішньо переміщених осіб та забезпеченість всім необхідним.

В Болградському районі розпорядження начальника РВА було затверджено перелік житлових приміщень в яких можливо розміщення ВПО для компактного проживання на 950 осіб.

Визначено, що з них 315 місць вже готові для проживання, 200 місць – мають бути доукомплектовані та 435  місць ще потребують ремонту, а саме: ремонт приміщення, санвузлів, кухні, підведення каналізації та водопроводу, заміна вікон і дверей.

Саме з цією метою Товариство  Одеська обласна організація Червоного Хреста України виділило для укомплектування МКП району комплексу гуманітарну допомогу у вигляді 180 комплектів меблів, які отримали Тарутинська,  Арцизька,  Болградська та Василівська громади.

       Підсумовуючи інспектування, керівники району надали доручення головам громад  щодо усунення недоліків виявлених під час інспектування МКП.