1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ПЕРЕВІРИВ...

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ПЕРЕВІРИВ ХІД ПРОВЕДЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ КАМПАНІЇ «ГВАРДІЯ НАСТУПУ»

Сьогодні Україна потребує захисників рідного краю, які готові давати відсіч ворогу. Кожен, хто може долучитися до боротьби з окупантами, повинен це робити. З метою обізнаності населення  Болградського району та набору добровольців до добровольчих бригадах Нацполіції, Нацгвардії та Держприкордонслужби в районі  проводиться інформаційна кампанія «Гвардія наступу».

  На даний час в Болградському ЦНАПі з мешканцями району проводять інформаційно – роз’яснювальну роботу представники  Болградського районного  відділу поліції ГУНП в Одеській області, південного Одеського територіального об’єднання національної гвардії України, південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

8 лютого начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура відвідав Болградський ЦНАП та поспілкувався з представниками зазначених військових підрозділів про хід  проведення набору  добровольців для створення нових штурмових бригад. Під час зустрічі були обговорені проблемні питання в роботі зазначених представників, облаштування їх робочих місць та проведення додаткових  заходів із залучення мешканців району до інформаційної кампанії «Гвардія наступу».

Зазначимо, що заявку на вступ до штурмових бригад можуть подати усі охочі звернувшись до Болградського ЦНАП. Головна вимога – високий рівень мотивації. Після відбору на добровольців чекає кількамісячна інтенсивна підготовка із наступним бойовим злагодженням нових підрозділів. Добровольці у складі штурмових бригад стануть до виконання бойових завдань лише тоді, коли увесь особовий склад буде повністю готовий та отримає відповідне озброєння та техніку. До підготовки залучатимуться найкращі інструктори з вогневої підготовки та тактичної медицини.

Закликаємо військовозобов’язаних громадян України віком від 18 до 60 років, які перебувають на військовому обліку, внутрішньо переміщених осіб, або які тимчасово перебувають на території Одеської області приєднатися до лав штурмових бригад.