1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВЗЯВ...

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВЗЯВ УЧАСТЬ У ЗАСІДАННІ СЕСІЇ БОЛГРАДСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ

Сьогодні начальник Болградської районної  військової адміністрації Геннадій Бамбура взяв участь в пленарному  засіданні шістнадцятої сесії Болградської районної ради.

Під час засідання розглядалось питання затвердження списку присяжних Тарутинського районного суду Одеської області.

На підставі подання Територіального управління державної судової адміністрації України в Одеській області щодо затвердження списку присяжних та розглянувши пропозиції Тарутинської та Бородінської селищної ради щодо кандидатур присяжних Тарутинського районного суду Одеської області, депутати Болградської районної ради затвердили  список присяжних Тарутинського  районного суду Одеської області, які постійно проживають на території Болградського району, відповідають вимогам статті 65 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та надали їм згоду бути присяжними.

Крім того, депутати районної ради прийняли рішення направити  звернення до комунальних закладів, установ та підприємств всіх форм власності, які розташовані на території Болградського району, щодо надання  благодійної фінансової допомоги 88 окремому батальйону морської піхоти.

Нагадаємо, що на даний час волонтерами м. Болград спільно з Благодійним фондом ”Ліга добрих справ” розпочато збір на протидронову рушницю, яка коштує близько 500 000 – 600 000 гривень. З половиною суми обіцяють допомогти меценати. На сьогодні волонтерами та небайдужими і свідомими громадянами вдалося зібрати біля 100 тис. грн. Необхідно зібрати, ще 150 тисяч гривень.

Також депутати достроково припинили повноваження одного з  депутатів Болградської районної ради.

 У завершенні засідання депутати заслухали керівника Болградської окружної прокуратури Ігоря Домущей, який ознайомив присутніх з  результатами діяльності Болградської окружної прокуратури Одеської області щодо виконання функцій на території Болградського району у 2022 році.