1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ПОЛІЦЕЙСЬКІ ВІДДІЛЕННЯ...

НОВИНИ ГРОМАД: ПОЛІЦЕЙСЬКІ ВІДДІЛЕННЯ № 1 БОЛГРАДСЬКОГО ВІДДІЛУ ПОЛІЦІЇ ЗАПРОСИЛИ ДО СЕБЕ ЮНАКІВ ТА ДІВЧАТ З ЛІЦЕЮ № 4 АРЦИЗСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, ПЕРЕД ЯКИМИ СЬОГОДНІ СТОЇТЬ ВІДПОВІДАЛЬНЕ ЗАВДАННЯ – ВИБІР МАЙБУТНЬОГО ФАХУ

На початку зустрічі старший інспектор ювенальної превенції Лілія Урсатій та старший інспектор сектору кадрового забезпечення Олена Бажак провели для школярів екскурсію відділенням поліції та філією музею Головного управління Національної поліції в Одеській області.
Правоохоронці розповіли майбутнім абітурієнтам про специфіку служби у різних підрозділах Національної поліції, проінформували про завдання, які виконують поліцейські, продемонстрували спеціальні засоби, які вони використовують під час несення служби, окреслили заклади вищої освіти із специфічними умовами навчання МВС України, де здобувають професію поліцейського, зокрема про Одеський державний університет внутрішніх справ.
Інспекторка кадрового забезпечення Олена Бажак повідомила школярам, що Одеський державний університет внутрішніх справ вже розпочав вступну кампанію, та зазначила, що всіх курсантів після закінчення університету гарантовано працевлаштовують, а на час навчання, яке, до речі, є безкоштовним, забезпечують форменим одягом, стипендією та проживанням у гуртожитку. Кожен, хто бажає вступити до ОДУВС, з приводу збору та подачі документів може звернутися до сектору кадрового забезпечення територіального відділу поліції. Цьогоріч вступники мають надати результати національного мультипредметного тесту (НМТ) за 2022-2023 рік або зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) за 2020-2021 рік, а також здати нормативи з фізичної підготовки. Всі вимоги вступу доступні на сайті ОДУВС https://oduvs.edu.ua/».
«Такі заходи сприяють становленню особистості школярів, підготовці їх до свідомого вибору професії та визначення свого місця у суспільстві. Закликаємо батьків, в свою чергу, прислухатися до бажань і поглядів на майбутнє своїх дітей і підтримувати їх вибір», – зазначила ювенальна інспекторка Лілія Урсатій.
Запрошуємо у свою поліцейську родину чесну та порядну молодь!
Відділення поліції № 1 Болградського відділу поліції Одещини.

За інформацією Арцизької міської ради